Det blev til en flot sejr og en masse overhalinger på den legendariske bane Spa Francorchamps

3 afd. International GT Open – Spa Francorchamps, Belgien.

Fredag havde vi de to gange en times officiel test. Vi fik prøvet lidt forskelligt på bilens setup, men fandt ikke det helt perfekte setup så vi prøvede at arbejde videre med data’erne vi havde fået kørt ind i de to træninger.

Lørdag havde vi så fået ændret lidt mere på bilen og det lykkedes mig at få kørt os frem til en startplacering som nr. 2 til weekendens første løb. Jeg lavede en kanon start men med tankerne om ikke at ødelægge bilen samt smide mesterskab point væk, måtte jeg trække mig fra en overhaling på den førende Ferrari i sidste øjeblik. Jeg blev derfor hængende bag den førende bil i hele mit stint.
Vi lavede et perfekt pitstop og selv med vores 15 sekunders handicap i pitstoppet lykkedes det os at få Alessandro ud på andenpladsen hvor efter han satte jagten ind på den førende bil. Efter at have indhentet den førende bil, laver Alessandro en perfekt overhaling udenom og derefter køre os sikkert hjem med sejren!

I søndagens kvalifikation kørte Alessandro os til en start placering som nr. 5. Alessandro lavede et godt første stint, men pga. Endnu en sejr skulle vi holde 30 sekunder ekstra i pitten. Alessandro pitter som nr. 3. Vi laver igen et kanon pitstop og jeg holder de ekstra sekunder, så jeg kommer ud på banen på en 22 plads. Jeg sætter jagten ind og giver alt hvad jeg har, jeg kan ikke huske hvornår og hvilke biler jeg har overhalet men da jeg krydser målstregen og får det ternede flag har jeg kørt os op til en 6 plads! Og sat løbets hurtigste omgangs tid. Selvom vi i denne weekend aldrig ramte det helt perfekte setup fik vi alligevel en sejr og en masse point med hjem, selv med det maksimale antal pit handicap sekunder!
Luzich Racing leverede endnu engang et kanon stykke arbejde gennem hele weekenden.

Stor tak til Au2parts Lolland Falster, familie og en masse gode venner som havde taget turen til Belgien og var med til at støtte os gennem hele weekenden.