Mikkel Mac indgår 2016-kontrakt med Formula Racing

Formula Racing har indgået en kontrakt med den 23-årige Mikkel Mac om en fuld sæson i European Le Mans Series samt 24-timers Le Mans. Det danske Ferrari-team har dermed sikret sig en af tidens hurtigste GT-kørere.

PRESSEMEDDELELSE fra Formula Racing

DSF_0862

Allerød, 22. januar 2016 — Formula Racing har endnu en gang sikret sig et af de mest toneangivende unge talenter i international GT-racing. Det danske Ferrari-team har nemlig hyret den 23-årige Mikkel Mac til en ny sæson i European Le Mans Series samt 24-timers Le Mans.

– Vi er glade for, at Mikkel endnu en gang har tilsluttet sig teamet, som i den nye sæson står overfor sin største udfordring nogensinde, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Det succesfulde motorsportsteam fra Allerød stiller for tredje sæson i træk op i European Le Mans Series og skal samtidig debutere i verdens største motorløb, 24-timers Le Mans. Altsammen i en Ferrari 458 GT2.

– Med både Christina Nielsen og Mikkel Mac på holdet har vi sikret os to af tidens hurtigste og mest toneangivende unge GT-kørere, og sammen med Johnny Laursen skal de sørge for, at vi igen i år tager sejren i det europæiske mesterskab samt på Le Mans.

Den forsvarende ELMS-mester Mikkel Mac deler teamchefens begejstring for den nye kontrakt, som foruden de seks 4-timersløb i European Le Mans Series også sikrer ham en debut i den franske klassiker.

– Jeg er stolt over, at Formula Racing endnu en gang har tilbudt mig en plads på holdet. Teamet betyder utroligt meget for mig og er næsten blevet min familie. Jeg har vundet to verdensmesterskaber i Maserati Trofeo med Formula Racing, og i efteråret tog vi mesterskabet i den europæiske Le Mans-serie i andet forsøg, lyder det fra Mikkel Mac.

– Som FIA-kategoriseret guldkører er der naturligvis store forventninger til min indsats, men jeg har også kæmpe tillid til mine teamkammerater. Christina kommer med nogle flotte resultater fra USA, og Johnny er blandt de absolut hurtigste bronzekørere lige nu, så jeg glæder mig meget til samarbejdet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi har en vinderbil.

Mikkel Macs første opgave i den nye aftale bliver sammen med sine to teamkammerater at vinde den indledende afdeling af European Le Mans Series, som finder sted på Silverstone den 15.-16. april.