Sejr på Paul Ricard

Circuit Paul Ricard – Frankrig 10. Juni 2017 – To uger efter anden afdeling af International GT Open på Spa-Francorchamps blev tredjepladsen vekslet til en sejr på Paul Ricard for Mikkel Mac og Miguel Ramos i Spirit of Race – Ferrari 488 GT3.

Mikkel Mac sikrede sig pole position i lørdagens løb foran Tom Onslow-Cole (Mercedes AMG GT3) og Augusto Farfus (BMW M6 GT3)

Fra første startplacering kørte Mikkel Mac Ferrari nr. 488, efter en svær start samt tæt løb, kørte de to team-kammerater sig til den første sejr sammen. Mikkel leverede bilen til Miguel på omgang 17 på en øjeblikkelig andenplads men den førende BMW M6 med Augusto Farfus bag rattet udgik dramatisk under pit-runden da der gik ild i bilen.

“Starten var lidt kaotisk og jeg bliver ramt bagfra og på grund af det mister jeg et par placeringer i starten. Men jeg holdt hovedet koldt og kørte klogt og gik efter at få hentet placeringerne ind igen. Efter nogle omgange for fuld tryk og overhaling på Rob Bell, McLaren 650S kørte jeg et stort forspring ind til M6’eren med Farfus. Jeg kæmpede med BMW’en og kørte umiddelbart hurtigere, men deres topspeed på langsiden er mere end vores så det var svært at sætte et angreb ind. På omgang 14 begynder BMW’en så at smide olie ud bagfra og som resultat deraf får jeg olie på mine dæk som gør jeg ikke kan holde afstanden til ham. Dette gjorde at jeg måtte holde øje med angreb bagfra og efter et par hårde omgange med kamp om andenpladsen kørte jeg i pit og overlod bilen til Miguel som sammen med teamet lavede et perfekt pitstop”

“Miguel kørte den derfra sikkert hjem og i dag var det vores og teamets dag!
Det var så fedt endelig at stå øverst på podiet.” Siger en naturligvis glad Mikkel Mac fra det sydfranske.

Mikkel Mac og Miguel Ramos kører i pro-klassen i International GT Open som er en sprint serie med løb på 70 og 60 minutter. Der er løb på både lørdage og søndage. En sejr udløser 15 sekunders ekstra pitstop tid til søndagens løb.