Status ovenpå tredje afdeling Super GT

Drengene fra Outzen Motorsport har kæmpet og udbedret en stor fejl på bilen, som har drillet os meget længe.

Tidtagningen blev desværre ikke, som jeg havde håbet, da jeg sluttede med 4. hurtigste tid.

Heat 1: Jeg startede 4’er og tog hurtigt den første overhaling. Med to omgange igen laver jeg en overhaling udenom, hvor begge biler kommer ind og ud gennem svinget, men desværre blev jeg klemt godt ind i autoværnet ned ad langsiden og måtte udgå fra heatet på sidste omgang.

Drengene fra teamet, plus et par ekstra folk fra NH Motorsportsport, formåede at banke og tape bilen sammen til 2. heat.
Kæmpe tak til jer alle sammen for det.
Heat 2: Jeg startede 12’er og fik lavet en masse overhalinger og krydsede målstregen som 4’er med hurtigst omgangstid.
Heat 3: Jeg startede 6’er og kunne desværre ikke finde nogle åbninger til at overhale, så jeg sluttede, hvor jeg startede på en 6. plads.

Det blev en blandet weekend, hvor det positive er, at vi har fundet en del speed bilen i forhold til de to første afdelinger. Det negative ved weekenden var, at vi ikke fik leveret de ønskede resultater og dermed ikke fik ret mange point til mesterskabet.
Glæder mig til en masse mere ræs til næste afdeling, som køres om to ugers tid på Padborg Park.