Den ny opdateret Ferrari 488 GT3

2.-3. marts testede Mikkel Mac for første gang i år den nye Ferrari 488 sammen med Luzich Racing, forud for starten på International GT Open 2018.

København, 4. marts 2018 – Testen over de 2 dage på Paul Ricard banen i Frankrig forløb bedre end vi kunne have håbet på i hele teamet, jeg havde ikke siddet i en racerbil siden oktober sidste år, og var derfor spændt på at komme ud og køre igen.

Mit fokus på mine forberedelser til den nye sæson hen over vinteren, var derfor både fysiske men også koncentreret arbejde omkring det mentale.

Det hårde arbejde omkring mine forberedelser viste sig at være optimalt, for allerede på de første omgange i bilen føltes det helt naturligt, og den lange vinterpause var hurtigt glemt.

Hele Luzich Racing var samlet, og det var en god følelse at møde alle omkring teamet, der var en fantastisk ro og hyggelig atmosfære. Alle arbejder for et fælles mål og det er jeg så glad for at være en del af.

Min nye teamkollega og jeg klinger rigtig godt sammen. Vi har samme følelse af bilens performance og vi ønsker de samme ting af bilen, så det er rigtig positivt. Jeg regner stort set ikke med at nogen af os skal gå på kompromis angående setup.

Jeg glæder mig til snart at kunne offentliggøre det nye design på bil, køredragt og hjelm!

Fotos: Fotospeedy