Første løb i 2018 GT Open sæsonen køres i denne weekend

Første løb i 2018 GT Open sæsonen køres i denne weekend


2018 Luzich Racing design på 488’eren

Estoril 12-4-2018 – HEP!!! Den kommende weekend starter International GT Open-sæsonen, hvor jeg sammen med min nye makker, Alessandro Pier Guidi, skal kæmpe for mesterskabet i Pro-klassen. Guidi er regerende WEC-mester og en på alle måder stærk medspiller, og denne sæson bliver den foreløbigt vigtigste i min kamp om at blive fabrikskører. Derfor er jeg også glad, stolt og enormt taknemmelig over den MASSIVE opbakning, jeg igen i år har fået fra alle mine sponsorer – nye som gamle. Uden disse 23 danske virksomheder ville jeg ikke have mulighed for at stille til start i en af verdens mest udfordrende GT3-serier. Jeg vil gøre alt for, at, deres støtte giver udbytte i form af sejre og et mesterskab. TAK!

ALFA ROMEO | Weibel | Gate car invest | Heltemus | Pentia | KF Entreprise | Magnet Gaming | Coolshop | ZibraSport | CC Fliser | Au2Parts Lolland-Falster | LINDBERG | Glaseksperten | Langhøj | JF Smedeservice | Asfaltsjakket | KPR Towers | NS Maskinteknik | UJS Biler Viborg | Nybolig Hvidovre – Lars Lützhöft | Christensen car trading | Ivan Eltoft Nielsen – Ejendomsmægler | Copenhagen Originals

Følg med på mine sociale medier, hvor jeg vil opdatere i løbet af weekenden. Her vil der også komme links til livestream fra weekendens race.


Ny hjelm i 2018 design