Mikkel Mac skriver kontrakt med det Kinesiske team – Phantom Pro Racing

2023 bliver et år med rigtigt mange rejsedage for den Danske racerkører Mikkel Mac, da den regerende Danske mester fra Falster har sikret sig hele to kontrakter, én i Asien og én i Europa.
Den ene kontrakt er med det kinesiske team Phantom Pro Racing, hvor Mikkel skal køre den fulde sæson i Fanatec GT World Challenge Asia i GT3 Pro/Am klassen.

GT WORLD CHALLENGE ASIA består af 12 løb fordelt på 6 weekender.
Første løb køres i Thailand i midten af maj, derefter følger 4 løbsweekender i Japan på blandt andet den legendariske bane Suzuka.
Sæson i Asien afsluttes på den velkendte F1 bane Sepang International Circuit i Malaysia i efteråret 2023.

Den anden kontrakt er underskrevet med det Danske Ferrari team Formula Racing.
Formula Racing deltager i European Le Mans Series i GTE klassen. Her skal Mikkel køre udvalgte løb.

Første opgave for Mikkel Mac og Formula Racing i ELMS var i Barcelona på Circuit de Barcelona-Catalunya i sidste weekend hvor de sluttede på en flot 2 plads.

”Jeg er super taknemlig og glad for at have fået begge kontrakter på plads.
Jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve kræfter med den Asiatiske GT serie, hvor jeg skal dele bil sammen med min teamkammerat Chris. Vi skal køre i denne lækre Audi R8 GT3.

Jeg er også super glad og taknemmelig for at komme tilbage og køre for Formula Racing, det var jo hos Formula Racing min karriere inden for GT Racing for alvor blev skudt i gang, blandt andet med sejren i Maserati mesterskabet i 2013 og mesterskabet i European Le Mans Series i 2015.” Udtaler Mikkel Mac

Tak skal også lyde til Ling Kang & Manfredi Ravetto for at hjælpe med at gøre dette muligt