Mikkel Mac sluttede femmer i Super GT-premiere trods udfordringer

Mikkel Mac byttede i weekenden sin Ferrari 488 GT3 ud med en Super GT-racer i sæsonåbneren på Padborg Park, hvor han trods tekniske udfordringer sluttede på en godkendt femteplads i finalen.

KØBENHAVN, 30. APRIL 2019 – Ved siden af sin deltagelse i Le Mans Cup stiller Mikkel Mac også op i årets udgave af den danske Super GT-serie, som havde sæsonpremiere på Padborg Park i weekenden. Her var Mac ramt af tekniske udfordringer, men formåede alligevel at slutte søndagens finaleløb på en godkendt femteplads.

– Jeg mærkede vores problemer allerede under træningen, og særligt under kvalifikationen, hvor jeg trods en ellers perfekt omgang kun lige nåede at slutte blandt de 10 hurtigste. Trods en stor indsats fra teamets side lykkedes det os ikke at finde den manglende fart henover weekenden, så jeg er generelt tilfreds med en samlet femteplads, lyder det fra Mikkel Mac.

Racekøreren, som i år stiller op for Team Jørgen Hansen Biler og deltager i alle sæsonens syv løb, kørte et suverænt første heat lørdag, hvor han hurtigt vekslede sin tiendeplads til en femteplads, før han blev ramt af en modstander og måtte tage til takke med en 11. plads.

I weekendens andet heat kørte Mac sig fra en 11. plads til en syvendeplads, hvilket resulterede i en startposition som nummer otte i finaleløbet søndag. Også her lykkedes det, trods tydelig mangel på fart, den erfarne racerkører at kæmpe sig op gennem feltet, før han kunne krydse målstregen på en femteplads.

Mikkel Mac: Tilfreds efter omstændighederne

Næste afdeling af den danske Super GT-serie afvikles på Ring Djursland den 26. maj. Inden da skal Mikkel Mac dog på opgave for Ferrari-teamet Luzich Racing i anden afdeling af Le Mans Cup, som finder sted den 11. maj på italienske Monza.

– At starte weekenden på en tiendeplads og slutte på en femteplads er naturligvis godt, og vi kan kun være glade for resultatet under omstændighederne. Det vigtigste er, at vi ved, hvor problemet ligger, og hvordan det skal løses, så vi kan vende stærkt tilbage i næste afdeling, lyder det fra Mikkel Mac.

Fotos: Denner Photo – https://www.facebook.com/DennerPhoto/