SEJR i Super GT sæsons mest prestigefyldte løb!

En solid teampræstation førte i weekenden til en sejr for Mikkel Mac, i Super GT sæsons mest prestigefyldte løb, nemlig Night Race på Padborg Park.

”Det føles helt fantastisk her dagen derpå, og jeg føler virkelig at vi beviste at vi hører til helt i toppen i feltet. Det er det løb på sæsonen som alle gerne vil vinde, og vi viste at vi var det stærkeste team på dagen. Vi har arbejdet målrettet med bilens setup allerede fra i onsdags og det gav pote.” Fortæller en glad Mikkel Mac.

En 2. plads i tidtagningen satte Mikkel Mac i et godt udgangspunkt til weekendens race, og fra 7. startposition kørte Mikkel en solid 4. plads hjem i 1. Heat.

2. Heat startede Mikkel fra 5. Pladsen og med fin fart i bilen kørte han en 3. plads hjem.

Resultaterne fra tidtagning, og de to heats gav det bedst mulige udgangspunkt til finalen. Fra pole-position kunne Mikkel tage starten og føre feltet an i den første del af finalen. Et uheld i den bageste del af feltet gjorde at en bil trak store mængder grus ud på banen, og som førende i feltet var det Mikkel der som første skulle håndtere den udfordring. Bilen på andenpladsen fik kørt sig op og overhalede for enden af langsiden. Fra andenpladsen gik jagten nu ind og Mikkel fik kørt sine dæk rene for grus igen, og med blot 3 minutter tilbage af finalen satte Mikkel overhalingen på den førende bil ind. Føringen holdt til det ternede flag, og nærmeste som et symbol på at bilen har drillet en del denne sæson, gik den bageste spoiler løs lige som målstregen blev passeret for sidste gang.

Sejren Night Race bringer nu Mikkel op på andenpladsen i mesterskabet, som bliver afgjort d. 12-13 oktober på Padborg Park.

Næste opgave for Mikkel Mac, bliver for Luzich Racing ved 5. afd. Af Le Mans Cup som køres på den legendariske bane Circuit de Spa-Francorchamps d. 21 september.

Foto: Denner Photo