Skuffelse for Mikkel Mac i Le Mans Cup-finale: Påkørsel kostede potentielt mesterskab

For anden weekend i træk blev Mikkel Mac og Fabien Lavergne påkørt under starten på Le Mans Cup-løbet. Denne gang kostede det Ferrari-duoen et muligt mesterskab.

PORTIMAO, PORTUGAL, 28. OKTOBER 2019 – Dyb skuffelse for den danske Ferrari-kører Mikkel Mac, som kort efter starten på Le Mans Cup-finalen på Portimao-banen i Portugal måtte overvære sin teamkammerat blive påkørt. Det er anden weekend i træk, at Fabien Lavergne – som ellers startede fra en flot pole position – blev ramt af en konkurrent bagfra, og skaderne var så omfattende, at Ferrari-duoen straks måtte erkende nederlaget.

– Vi havde gjort alt det rigtige op til denne weekend. Vi var hurtige under træningen, og vi satte pole under kvalifikationen. Og så sker det her… Endda for anden weekend i træk. Det er ikke til at bære at skulle afslutte sæsonen på den her måde, lyder det fra en skuffet Mikkel Mac.

– Det har helt fra starten af året været målet at vinde mesterskabet, og vi lå godt i stillingen inden næstsidste afdeling på Spa-Francorchamps, hvor vi bliver ramt bagfra og skubbet af banen på første omgang. At det samme sker to weekender i træk, er jo absurd. Vi er naturligvis enormt ærgerlige og skuffede over, at vi ikke engang fik en chance for at kæmpe med om titlen. Men en kæmpe tak skal det lyde til teamet, som har gjort et fantastisk arbejde hele året. Akkurat som de gjorde denne weekend. Det var desværre bare ikke vores weekend.

Mikkel Mac, Fabien Lavergne og Luzich Racing sluttede således på en andeplads i GT3-mesterskabet i Michelin Le Mans Cup. Danskeren vil ved en senere lejlighed offentliggøre sine planer for 2020.